19 september 2013

Opa en Oma are in town

Mijn ouders zijn hier op bezoek. Vorige week maandag kwamen ze aan en toen was Michou ook nog vrij. Dus dat betekende direct de hort op, niets acclimatiseren voor opa en oma maar actief bezig zijn. Even qualitytime met opa en oma voordat een nieuw college jaar begint.
En dus maakten we ons compound onveilig met de golfcart, werd er geluncht en gedineerd buiten de deur, vond er een dagje cultuur snuiven plaats, brachten we Mats weg naar zijn vriendinnetje downtown en verkenden we op de fiets nabijgelegen eilandje Ko Kret. Dwars door de drukte, go with the flow en staken met het pontje over naar het kleine eilandje in de Chao Praya rivier.
Mats had al die dagen gewoon school en bleef 's middags bij Dinkel.

Afgelopen weekend kwam Rob weer terug uit Australie & Nieuw Zeeland en daarom is hij er deze week ook (in elk geval 's avonds) gezellig bij. En uiteraard gingen we eten bij River Tree House en brachten we Michou terug naar haar studentenwoninkje en verkenden we daar in Nakon Pathon nog de buurt. Uiteraard werd er weer veel gegeten (o oh die kilo's) en omdat foto's meer zeggen dan woorden hieronder een compilatie:
















Morgen vertrekken Rob en ik dan voor onze vakantie naar Griekenland. Eindelijk onze boot 'ophalen'. Neef Maarten en vriendin Sylvia zullen ons daar gezelschap houden. Ondertussen houden opa en oma hier thuis in Bangkok de boel in de gaten en passen ze op onze huisdieren (en houden ze stiekem ook een oogje op Mats ;-) ).

Vanndaag nog gauw wat boodschappen gedaan en de laatste handelingen afgerond voor een activiteit van de boosterclub. Moeders is nu klaar.... kom maar op met die vakantie. Rock the boat!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat....(komen)....We hebben er al een paar leuke dagen op zitten, en ja voor de rest moeten we het nu helemaal (en allemaal) zelf doen !!
Margreet

Margreet zei

Heel veel plezier!

Marie zei

Wat een gezellig bezoek: gewoon gelijk vanuit het vliegtuig meerollen met de family! Zo heb je ze graag, toch? Heel veel plezier in Griekenland, lekker effe genieten! Lieve groet uit een mistig Zug!

Nicky zei

Heerlijk, je ouders even lekker bij je! Geniet van je vakantie; Mats is in goede handen! ;-)

sisely.nl zei

Fijn dat je ouders op mats willen passen, veel plezier op je vakantie.