12 juli 2020

Het roer om

Het is alweer een maandje rustig op dit blog. Maar die rust werd niet weerspiegeld in huize Kemper. Integendeel, daar bruiste het van de activiteit (en stress).
Enige maanden geleden (voor Corona haar intrede deed) schreef ik al dat wij vol plannen zaten en bezig waren met een project. Dat bevond zich echter in, voor ons, (te) ondiep water en we wilden niet het risico nemen vast te lopen. We besloten ruimer sop te kiezen en een andere koers te gaan varen. Maar sommige al in gang gezette zaken bleven op de achtergrond doorlopen. En weer even terug in Nederland ging het opeens razendsnel. 

huis verkocht 🗹
garage verkocht 🗹
zeilboot verkocht 🗹

En dus moest er binnen 2 weken een verhuizing geregeld worden. Verhuisbedrijf zoeken, dozen ontvangen , al onze spullen sorteren en inpakken en flink opruimen. Vele ritjes naar grof vuil volgden (net als vele anderen....wat een wachttijden daar zeg) en de kringloopwinkel werd ook met een bezoekje vereerd. Gelukkig konden wat "grote, zware spullen" langs de kant van de weg gezet worden. Dat werd door de gemeente opgehaald. Verder moest de woning worden schoongemaakt en schilderde manlief nog de garage muren en werkte hij wat gaatjes in huis bij. 

Oops, en toen was ons huis leeg. Nou ja "ons" huis, de flat heeft nu andere eigenaren. Dus vertrokken wij naar een paar deuren verder, waar opa en oma voor Michou (en tijdelijk ook voor ons) een bedje klaar hebben staan. Zo fijn ... zulke flexibele ouders.


 En de poezen moesten nog ergens ondergebracht worden. Ook zij zitten nu op een geweldig opvang/vakantieadresje. Die huisdieren van ons boffen maar.


Tja, en wat nu? Daarover hopelijk meer nieuws in een volgend blog. Wordt vervolgd............

2 opmerkingen:

Wim zei

Wow...die zag ik niet aankomen. Wat een mega veranderingen voor jullie. Zelfs de boot verkocht, jullie grote trots. En alle huisdieren op logeeradres en jullie zelf ook. Kijk uit naar het volgende blog wat jullie nieuwe levensfase gaat worden. Sterkte er mee, maar hopelijk ook plezier.

Nicky zei

Ik kreeg al een sneak preview op Facebook, geloof ik. Leuk, joh! Ik ben benieuwd naar jullie nieuwe avonturen,