DISCLAIMER & PRIVACY

'Over the border' is een persoonlijk blog waar ik lief en leed deel en schrijf over mijn expatleven en het wonen in het buitenland.
Geschreven op vaak humoristische wijze en met de nodige zelfspot. Verhaaltjes ontstaan vanuit mijn persoonlijke beleving en zijn gebaseerd op een mening en standpunt op dat moment. 
Ik ben niet verantwoordelijk voor de interpretatie van de inhoud van dit blog en voor reacties en uitlatingen van derden. Bij het doorverwijzen naar andere sites (hyperlinks) aanvaard ik geen enkele aansprakelijkheid voor de geboden informatie op deze sites.

Verhalen en gebeurtenissen zijn niet altijd chronologisch beschreven en namen en foto's kunnen om privacy reden veranderd zijn. Foto's en video's op dit blog zijn door mijzelf gemaakt (of ik heb toestemming gekregen om deze te mogen gebruiken) en bevatten copyright.
Wil je graag iets overnemen stuur mij dan een e-mailtje of laat een reactie achter. Doe dat ook als je ergens niet mee eens bent of vragen over hebt.

Dit blog wordt in eerste instantie geschreven voor familie en vrienden maar iedereen die geïnteresseerd is in mijn verhalen is van harte welkom om mee te lezen.
Reacties zijn leuk en worden dan ook erg gewaardeerd. Hou het wel gezellig, want ik behoud het recht om (trollend) commentaar zonder opgaaf van reden te verwijderen.
Om te reageren wordt gevraagd om een e-mailadres, naam en eventuele website maar .....anoniem reageren kan ook hoor. Ook je IP adres wordt getoond en verder houdt deze site cookies bij. Maar ik doe nada, noppes met deze informatie en alle persoonlijke gegevens worden door mij nooit aan derden doorgegeven. Als ik dit blog ooit verwijder verdwijnen ook al jullie gegevens. Promised!

Mijn website is ondergebracht bij host Blogger.com. Zij hebben hun eigen disclaimer en privacy policy en gaan heel vertrouwelijk om met alle persoonsgegevens.