20 december 2011

Visite

Jaaa daar zijn we weer.

Het is ook veels te druk om te bloggen, want (o)pa en (o)ma zijn hier. Het is dan ook erg gezellig en we hebben een leuke tijd samen. Weer een nieuw land en nieuwe omgeving om te ontdekken en we trekken er dus regelmatig op uit. We hangen de toerist uit, we shoppen, gaan lekker eten, relaxen gewoon wat in de tuin en wandelen met Dinkel, fietsen of rijden in de golfcart hier in de omgeving rond. Er valt genoeg te verkennen.

Elke avond houdt oma dan ook de computer bezet met het versturen van een dagelijkse reisverslag aan het thuisfront. En opa sorteert en bewerkt een giga lading foto's op de andere computer (wie heeft ooit beweerd dat Japanners veel foto's nemen heeft nog nooit mijn moeder ontmoet -_-) dus ikke moet me behelpen met internet via mijn mobieltje. Geen vrije computer voor mij haha.

Inmiddels is voor Mats de kerstvakantie begonnen en zit hij sinds gisteren in Dubai. Hij telde de dagen.... wel stoer hoor op je 15e alleen op vakantie en vliegen.  Michou is juist vorige week weer begonnen op de universiteit nadat deze ruim 2 maanden gesloten is geweest. Maar de omgeving is nu droog dus ze kan weer aan de slag. Ook manlief is weer thuis na ca. 2 weken afwezigheid dus terwijl de een weg gaat komt de ander aan.

Nu de kids niet thuis zijn, hebben we Dinkel toch maar naar het dierenpension laten gaan zodat we nog een paar dagen onze handen vrij hebben. Vanaf morgen heeft Rob 3 dagen vrij genomen en trekken we er met mijn ouders op uit. We hebben een hotelletje geboekt in Kanachanaburi en gaan de omgeving van river Kwai bekijken. we hebben er echt zin in. En de maid past op de poezen. Wat een luxe.

nog even snel wat foto's, meer volgt zsm.
 


(sorry, ik krijg de foto's niet netjes geplaatst)

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Stoer inderdaad. Ik kan me voorstellen dat hij zijn vrienden miste. Zo cool dat je ouders er zijn. Lekker van genieten.

gr petra

Anoniem zei

Leuk alvast wat foto's, de andere 990 kom ik oudejaarsavond bekijken in Kijkduin.
Prettige dagen met het uitstapje, zien jullie misschien eindelijk die olifanten en gezellige feestdagen gewenst.
Nanny

Roos zei

Hele leuke foto,s Sal.En ik wist niet dat Mats al weg is,dacht dat hij nog weg moest.Ben op de hoogte van alles wat jullie doenzoals je wel weet Hele fijne feestdagen toegewenst hoor.
Liefs aan allen Roos

Kristel Holsbeek zei

Heel fijn dat jullie je goed amuseren!! Idd nieuw land nieuwe ontdekkingen...
Goh zo cool dat hij alleen mocht gaan...en jullie?
Hele fijne feestdagen gewenst!!

Nicky zei

Het is vast heerlijk om je familie bij je te hebben. Laat dat bloggen maar even zitten en geniet er lekker van!

Margreet zei

Fijn om je familie weer te zien. Leuk hoor, om alleen naar Dubai te gaan.
Hoop dat jullie prettige kerstdagen hebben gehad en ik wens jullie een gelukkig nieuw jaar.
Geniet van jullie vrije dagen samen.

Anoniem zei

Nog een keer proberen, kijken of het nu wel lukt?? Jullie genieten lekker samen leuk hoor, wat boffen jullie met je dochter op zo'n mooi plekje.
Genieten jullie maar lekker van de mooie tijd met elkaar.
Jullie zullen al bijna weer terug komen denk ik wens jullie een goede terug vlucht.

Liefs Nel Taal