19 december 2013

Happy holidays


Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen
en een
geweldig en vooral gezond 2014.
  
Vakantie!!!! Wij vertrekken over een uurtje naar het vliegveld. Op weg naar Nederland en Oostenrijk. Na eerst een weekje skien zullen we dan eindelijk met eigen ogen de vorderingen van de verbouwing in ons nieuwe apartementje zien. We zijn reuze benieuwd want er wordt daar hard gewerkt. Fijn zulke hardwerkende vrienden en familie. Rob zal trouwens die week ook weer flink de handen uit de mouwen gaan steken. De kinderen en ik zullen vooral gezellig bij de familie verblijven, al moet er al wel vast het e.e.a. gekocht gaan worden (tegels, vloer). Want hobbelend op krukken kan ik toch niet veel doen.

Afijn, dit zal dus het laatste blogje van 2013 zijn. Iedereen bedankt voor het lezen en alle reacties op dit blog. Tot in het nieuwe jaar. Geniet van de kerst en doe vooral voorzichtig met vuurwerk.


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Welkom in Holland en fijn dat we de hele familie weer zien! Wens iedereen een hele gezellige wintersport toe met elkaar, en hoop ook op een behouden terugkeer uit Oostenrijk. (Oppassen hoor Sal!)Succes met het klussen in de nieuwe woning. Groet van Margreet

Petra zei

Veel plezier ondanks het hobbelen. Van hier ook heel fijne Kerstdagen en een gelukkig en gezond 2014!

Margreet zei

Jullie ook prettige feestdagen!

sisely.nl zei

Ook voor jullie gelukkig nieuwjaar