5 juli 2018

update balkonset

Ken je het verhaal van de veranda set, en hoe het eindelijk geleverd werd. Nee?
Nou ik ook niet.

Inderdaad, die bewuste loungeset is nooit gekomen. Zoals afgesproken zijn afgelopen maandag mijn portier en zijn neef keurig (tijdens de rust en tweede helft van WK wedstrijd van Brazilië) gaan rijden en waren ze op tijd bij het opgegeven adres om mijn loungeset op te halen. En terwijl zij hun registratie bij de gate van dat condominio in orde aan het maken zijn krijg ik een telefoontje van de tussenpersoon, (overstuur en onverstaanbaar door het gejuich op de achtergrond want Brazilië had zojuist de wedstrijd gewonnen), dat ze net een smsje ontvangen had van de verkoopster dat deze bij nader inzien toch maar van de verkoop afzag. Haar man vond dat ze hem te goedkoop had verkocht en met al het gedoe wilde zij het meubilair opeens niet meer verkopen.
Euh??? En daar kom je dan nu mee, terwijl je het geld al weken geleden ontvangen hebt? En wanneer mijn chauffeurs al voor de hoofdingang staan. Op tijd, zoals afgesproken!!

Afijn, je snapt mijn reactie en die van de drivers. Ik maak er hier verder geen woorden meer aan vuil maar laaiend is nog zacht uitgedrukt voor mijn 'state of mind'. Ik ben set loos en het kost mij nog eens geld. Want uiteraard krijgen de chauffeurs gewoon betaald. Zij kunnen hier niets aan doen. Het heeft hen tenslotte wel benzine en tijd gekost. En ze misten een deel van het voetbal. Ongelofelijk dit.
Natuurlijk heb ik direct mijn geld teruggeëist. En ook dat had nog wat voeten in de aarde. Maar gisteren kreeg ik dan toch eindelijk het aankoop bedrag op mijn rekening teruggestort. Pffff. Dit hoofdstuk zullen we maar heel gauw afsluiten.

Inmiddels was ik al wel verder gaan kijken en had ik een ander soort balkonset online gevonden. Eergisteravond ben ik met Rob gaan kijken en gisteren hebben de portier en zijn neef het voor ons opgehaald. En dus staat er nu een vrolijk tropisch zitje op onze veranda. Missie geslaagd.
Ik ben weer helemaal happy.

3 opmerkingen:

Wim zei

Ik keek al uit naar het slot van deze Thriller :-). Maar gelukkig zit je uiteindelijk vorstelijk en heb je je mislukte aankoopgeld weer terug. Jammer van extra kosten maar weer een wijze les geweest...eerst halen en dan betalen. Veel zitplezier op je balkon !

Anoniem zei

Nou wat een verhaal zeg, en dat is dan nog maar een gedeelte. Wat een moeite en gedoe. Sommige mensen menen zich alles maar te kunnen permitteren en dan komen ze regelmatig nog goed weg daarmee ook.....
Maar je hebt er in ieder geval wel een fris setje voor terug op je balkon nu en misschien ook nog wel meer jullie smaak. Eind goed al goed, al kost zoiets je enkele jaren van je leven al die stresssss...
Je moet maar denken anders heb je niets meer om te vertellen aan je vrienden....toch
Groeten van Margreet

Nicky zei

Wat een ellende, zeg. Niet meer aan denken en lekker genieten van je balkonset. Ik vind ‘m leuk!