16 maart 2012

My daily life

Afgelopen weken waren een opvolging van veel van hetzelfde. Rob was zowaar in het land,  stilte voor de storm alvorens het vele reizen weer gaat beginnen. Sri Lanka, Filipijnen, Nigeria, Zuid Afrika en Saudi Arabie moeten de komende maand(en) allemaal worden bezocht maar nu was hij dus eventjes twee weken 'thuis' in Bangkok. Hoewel... daarvan had hij 1 week training & distributor conference wat nog steeds betekende dat hij laat thuis was en ik 's avonds gewoon weer alleen zat .

Maar niet getreurd, nichtlief had allerlei leesvoer uit Nederland voor mij achtergelaten, en ik had na alle logees van de afgelopen periode weer even tijd om met wat vriendinnen af te spreken. Zo ging ik uitgebreid op de koffie bij Maya en nodigde Felicia mij mee uit om naar een modeshow en juwelen expositie in de Impact Arena te gaan. Achteraf bleek het meer een soort veredelde huishoud/meubelbeurs, met een klein hoekje (bruids)kleding en sieraden, maar een uitgebreide lunch als alternatief maakte dat we toch een heel gezellig dagje hebben gehad. Ook Dinkel werd de afgelopen dagen lekker lang en vaak uitgelaten en bovendien bezocht ik met het hele beestenspul de dierenarts want het was weer tijd voor de jaarlijkse vaccinaties.

Op school was er nog een voorlichtingsavond over 'vakkenpakket keuze' (Mats moet komende week al zijn subjects voor volgend jaar kiezen) en verder heb ik mij eens rustig achter de computer geschaard en heb ik alle oude weblog postings achterhaald, opgeslagen en overgezet. Wat een klus is/was dat. Nu nog de foto's nakijken en waarnodig bijvoegen en dan ben ik weer helemaal bij.  Mijn oude weblog heb ik nu ook definitief verwijderd.

Bovendien ben ik toch weer, heel voorzichtig, begonnen met hardlopen. Ik sport dan wel braaf bijna elke dag in de sportschool (en dat blijf ik ook wel doen) maar het is het toch net niet. Ik mis het buiten lopen en eerlijk gezegd viel ik ook het meeste af in de tijd dat ik rende. Dus.... so far so good... mijn rug blijft nog netjes meewerken.

Gisteren heb ik Felicia geholpen bij de White Elephant second hand shop. Zij werkt daar een halve dag per week als vrijwilligster en wist mij ook te strikken.
Verder kreeg ik nog een leuke foto opgestuurd van toen we hielpen bij de Job & Maria charity fun run. Wat een vermoeiend leventje heb ik ook -_-Nu is het weekend. Michou heb ik al opgehaald van de universiteit want ik had de auto vandaag. Rob heeft met zijn werk een soort teambuilding weekend. Met z'n allen naar de Thaise hei ofzoiets.
Ze vertrokken vanmiddag met de bus.  Hij liever dan ik. Afijn, wederom ben ik dus 'manloos' en ik ga zo maar eens de afhaal Thai bellen. Er moet nog wel gegeten worden maar veel zin om te koken heb ik niet. Ik las laatst een leuke spreuk van 'life is a bitch quote' op FB:


That's so me!  Fijn weekend allemaal.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi nichtje, ik zie dat je je nog steeds niet verveelt. Wel jammer dat Rob zo weinig thuis is.
Koken is nog steeds niet je hobby, de mijne ook niet. Leve de magnetron. Nanny

Anoniem zei

Wel Sal, goed om te merken dat je je draai nu een beetje hebt gevonden in dat verre Thailand. Fijn dat je ook wat leuke dingen doet met vriendinnen, want thuis zitten is ook niets,(voor jou)!
Zo te zien aan je kleding ook nog steeds lekker warm, en het zijn leuke fotos's hoor. Fijn dat je je ook goed alleen kunt redden, want anders was het niet te doen zo met een man die erg veel weg is.
Bye groet van Margreet

Nicky zei

En op iedere foto een grote smile! Zo te zien vermaak je je prima, met of zonder man-lief.

Margreet zei

Koken is ook beslist niet mijn hobby, spreuk vind ik dan ook erg leuk.
Het leuke van bezoek is (o.a.) dat ze leuk leesvoer meenemen.
Vind je het nooit vervelend, zo veel alleen? Ik vind het nu minder erg dan toen de kinderen nog babies waren, maar echt gezellig vind ik het nog steeds niet, hoewel soms even 'alleen' ook best lekker is, haha.

Tony en Sandra Moes zei

Herkenbaar leventje. Ook hier veel business trips naar alle uithoeken van de wereld. En die spreuk op de keukendeur is ook wel op mij van toepassing, haha.
Liefs uit Singapore, S

Petra zei

Altijd weer interessant om over jullie leven daar aan de andere kant van de wereld te lezen. Succes met Robs vele reizen, maar zo te lezen vermaak je je prima. Ik vind het knap hoe je telkens weer je draai vindt in zulke heel verschillende landen.

Anoniem zei

Je verveelt je echt niet zo te zien aan de foto,s.Leuke foto,s weer,je staat er stralend op.
Ik ben met de grote schoonmaak begonnen,dat is wat anders he.Hier is het toch nog geen zomer.
Gr Roos

Sisely.nl zei

En soms mag je eigen ook verwennen met af haal eten.Fijn dat je draai nu beetje gevonden hebt.En zo blijf je bezig.