19 maart 2023

Bouwproces

Ik heb niet zoveel te melden. Maar zoals altijd is geen nieuws goed nieuws.

Er wordt flink gewerkt in de tuin. Het aanleggen en bouwen van het zwembad vordert gestaag. Tot nu toe zijn wij erg erg tevreden met de manier waarop er gewerkt wordt. Netjes en volgens afspraak. Ook met de  bouw van de vloer van de garage zijn ze inmiddels begonnen. Kortom onze hele tuin is een grote bouwplaats. Gelukkig werkt het weer nu mee en heeft de lente echt haar intrede gedaan. Zalig, je ziet overal de bloesem- en bloemknopjes en groene blaadjes verschijnen. Voorlopig verwachten ze geen regen, dus hebben wij ook geen last meer van vieze blubber (klei)zooi in huis.






Inmiddels is het beton besteld en gaan ze daarmee komende week aan de slag. Ondertussen werken ze ook aan de fundering voor de garage zodat daar dan ook direct beton gestort kan worden.


Nog even door bikkelen maar dan poedelen we van de zomer dan toch echt in ons eigen zwembad. Wat een luxe.

Fijne (werk) week allemaal.

3 opmerkingen:

Wim zei

Wat fijn dat er goed schot zit in de nieuwe bouw. Lekker hoor straks je eigen zwembad. Kunnen ze daarna binnen gaan starten met de verbouwing terwijl jij..jullie..lekker met een drankje aan het zwembad zitten :-). Hopelijk geen last daar van dat gezeur met stikstofregels, dat is in NL iets waar je helemaal gek van word bij nieuwbouw. Leuk dat je weer even deelt hoe het gaat. Succes en vooral...geniet er van ! Straks hebben jullie je eigen paleisje voor de oude dag.

Nicky zei

Oh, joh! Wat een heerlijk zwembad wordt dat! En heerlijk die zon. Ik weet haast niet meer hoe het er uit ziet als hij schijnt.

Willemijn zei

Wat een bad! Super allemaal, ziet er goed uit!