20 november 2021

Daar ben ik weer...


Oops, bijna alweer een maand voorbij en ik heb al die tijd niet geblogd.

Maar met goede reden want mijn ouders waren hier op bezoek. En dan is het gezellig en schiet het bloggen erbij in. En naast verhalen over het (vele) werken in de tuin is het dan veel van hetzelfde.

Mijn ouders wilden graag nog ruim een week even eruit, rustig van onze omgeving genieten en quality time met hun dochter en kleindochter. Dus bleven we vooral hier rondom het huis. We gingen wandelen op het romeinse pad en namen nu de A-route, namen de honden mee naar het meer en reden daarna verder de bergen van Sao Bras in. En eindigden in een ieniemienie cafeetje in Parizes waar we voor een appel en een ei wat gegeten en gedronken hebben. Ook zijn nog een dagje naar Portimão gereden om oude vakantieherinneringen op te halen. Verder hebben we veel buiten de deur gegeten en 's avonds lekker bij de openhaard gezeten. Hebben bij een tuincentrum in Estoi nog planten gehaald en zijn daarna langs oude ruines en het Palacio gereden.
    Michou is nog met haar opa gaan fietsen terwijl ik met mijn moeder de shoppingmall indook. Kortom het waren 10 heerlijke dagen samen.

Op zondag gingen Michou en ik naar de vlooienmarkt in Fuseta. Voor het eerst de drukte opgezocht. En nog wat leuke dingetjes gescoord. Daarna gezellig geluncht samen.


Verder heb ik afgelopen week wat onderzoeken in het ziekenhuis gehad, tja je wordt ouder mama, helaas komt die ouderdom met wat gebreken. En zitten we nu te wachten totdat het 18.00 uur is. Want dan landt Rob op Faro airport. Yeah!!!! Heb ik na maanden weer mijn man thuis. Zijn we de feestdagen weer samen. En we doen een nieuwe poging om zoonlief en 'schoondochter' over te laten komen. Hun tickets zijn in elk geval al geboekt. Nu maar hopen dat die vluchten niet weer geannuleerd worden met al die oplopende coronacijfers in Europa.

Helaas brengt manlief wel slechter weer met zich mee. Vannacht hadden we fikse onweersbuien en werden we wakker met hagel in de tuin. 


Tssss, 't moet niet gekker worden. Gelukkig worden de weersvoorspellingen gauw beter. 

In elk geval erg gezellig dat Rob zo weer thuis is. Wij hebben hem gemist. Ben benieuwd of Ollie hem nog (her)kent.

Fijn weekend allemaal.

4 opmerkingen:

Nicky zei

Geen nieuws is goed nieuws, denk ik altijd maar. En je hebt groot gelijk; als je ouders er zijn, heb je wel wat beters te doen dan loggen. Het klinkt heerlijk relaxt en gezellig zo met zijn allen. Fijn dat Rob ook weer thuis komt! Ik duim dat zoonlief en schoondochter ook kunnen komen. Dat zou geweldig zijn, zeg!

Wim zei

Lekker hoor de familie compleet nu...bijna. Hopelijk lukt het voor je zoon ook. En je ouders hebben ook weer kunnen genieten. Hopelijk zijn de ziekenhuisbezoeken niet de voorbode van operaties....sterkte er mee. Wij zitten inmiddels ook weer op Madeira voor een week, zo veel beter weer dan Holland. Geniet van elkaar !!

Willemijn zei

Wat woon je toch mooi!
Fijn dat Rob er weer is, geniet ervan!

Wim zei

Fijne kerstdagen en voorspoedig 2022. Dat we maar weer veel leuke blogs mogen lezen van jou...