19 mei 2024

Dag lieve Baileys.

En toen was Cream alleen. Na 18,5 jaar, waarvan 17 mooie jaren bij ons, hebben we vorige week vrijdag afscheid moeten nemen van Baileys. Hij was op. Kon niet meer. Wilde niet meer eten en lag alleen maar in het reismandje waarin ik hem een paar dagen ervoor nog had meegenomen naar de dierenarts. Eigenlijk was voor mij toen al duidelijk dat het niet meer ging maar de dierenarts wilde het nog even aankijken. Een extra infuus en wat pepmiddelen moesten hem doen opleven. Nog even een boost. Eigenlijk boos op mezelf dat ik toch toegaf heb ik Baileys weer mee naar  huis genomen. Maar het ging gewoon niet meer. Toen de dierenarts twee dagen later haar eigen hond bij Michou kwam brengen voor een knipbeurt, en jouw conditie zag, gaf ze toe dat dit alleen maar lijden was. Dus de dag erop zijn we met z'n allen naar de dierenarts gegaan en hebben hebben je laten gaan.

Dag lieve, lieve Baileys. Wat een speciale kater ben jij geweest. One big goofball. Voor niets en niemand bang, altijd vrolijk, altijd blij. Zo relaxt. Je zag nergens gevaar, je hield van iedereen. En iedereen hield van jou. 








Je zus is zoekende en moet echt haar draai vinden zo zonder jou. Ze loopt verloren door het huis.  Maar we weten dat het zo goed is. Je lijden is over. Hopelijk is Spooky snel groot genoeg om haar te troosten.

In Dubai ben je bij ons gekomen. Een 1,5 jaar oud, broer en zus, Siamees koppeltje zocht nieuwe baasjes. De halve wereld ben je over gereisd en nu lig je bij ons in het zonnige Portugal begraven. Het warme weer waar je zo van hield. Lekker slapen in de zon. De struik boven je graf heeft bloesem gekregen dus we weten dat je hier goed ligt.

                                                

Dankjewel voor de mooie jaren. Je wordt enorm gemist.

💛23-11-2006 / 10-05-2024❤


3 opmerkingen:

Wim zei

😢Gecondoleerd met jullie verlies. Ja, voelt als verlies familielid. Ik weet nog hoe het voelde toen ik mijn Bedlington terrier na 18,5 jaar moest laten inslapen omdat hij na hersenbloeding niet meer kon lopen. Maar het was goed zo, en ook voor jullie. Veel sterkte met dit verlies. Ik leef mee.

Nicky zei

Wat ontzettend verdrietig om afscheid te moeten nemen. Het geeft hopelijk wel troost dat Baileys zo'n mooi leven gehad heeft bij jullie. Sterkte met het gemis.

Willemijn zei

Wat ontzettend sneu, maar heel mooi om te lezen dat Baileys overal mee naartoe is gegaan en dus echt een goed en liefdevol leven heeft gehad. Mijn reactie is wat laat, maar alsnog sterkte met het gemis!